Esitelty kuva Parhaat Australia teemaiset automaattipelit - Parhaat Australia-teemaiset automaattipelit
Automaattipelit Videopelit

Parhaat Australia-teemaiset automaattipelit

Pidätkö automaattipeleistä? Oletko koskaan vieraillut Australiassa? Pidätkö Australiasta? Asutko Australiassa? Jos vastasit kyllä ainakin kahteen näistä kysymyksistä, tässä on luettelo parhaista Australia-teemaisista automaattipeleistä, joista voit nauttia.

Kangaroo Earth tai Kangaroo Land

Australian virallinen kansallinen eläin on kenguru. Se ei ole mitään uutta, mutta se on mahtava fakta tietää. Kangaroo Earth ei ole vain kenguruita ja kuinka ne hyppivät. Peli on Australian takamaan teemainen.

Australian takamaa on maan laaja erämaa, joka levittyy eri osavaltioihin.

Automaattipeli näyttää erämaan yleisen maaston, kuten punahiekkaa, puita, villieläimiä ja avoimia  teitä. Tämä peli näyttää myös kuvia aboriginaaleista, Australian alkuperäisistä asukkaista.

Peli hyödyntää maan monia symbolismeja, jotka toimivat pelin symboleina. Jump and down -toiminto tarjoaa strategisen casinot elementin pelissä. Pelaajat voivat valita tai valmistautua täydelliseen pyöräytykseen joko alhaisen rajan automaatteihin tai suuriin panoksiin.

Tässä on hieman neuvoa ennen kuin pelaat tätä automaattipeliä – varo kulovalkeaa. Tämä voi olla huono tai hyvä asia, selvität sen itse.

Boomerang Edge

Pidätkö bumerangeista? Ei ole väliä, jos et. Tämä automaattipeli varmasti kiinnostaa sinua. Boomerang Edge kertoo tarinan Australian alkuasukkaiden elämästä. Se on villi seikkailu, joka esittää erämaan, eläimet ja tietysti bumerangin.

Pelin kerrointoiminto on yleinen puheenaihe. Voit kertoa panoksesi jopa 20-kertaisesti saadaksesi massiivisen voiton. Automaattipeli on täynnä kertojia jokaisella pyöräytyksellä.

Esimerkiksi, jos löydät Sun Valleyn liskon, saat suuren rahapalkinnon ja kertoimia. Etsi myös kenguruita.

Red Sands

Jos haluat automaattipelin, jossa toimii strategia panosta enemmän – voita enemmän, Red Sands on täydellinen peli. Red Sandsissa on 5 kelaa ja 20 voittolinjaa, joilla saat enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Pelissä on progressiivinen jättipotti, villisymboleita, ilmaiskierroksia, scatter-symboli, kerroinsymboli ja tietysti autopeluu- tai autopilottivaihtoehto.

Red Sands esittää laajat hiekat erämaalla sekä myös maan syrjäisissä tiloissa. Voit pelata tätä peliä juuri nyt käyttäen älylaitettasi tai tietokonettasi.

Nämä ovat vain kolme Australia-teemaista automaattipeliä, joista voit nauttia jo tänään. Ei ole liioittelua, että olemassa on satoja muita. Oikean automaattipelin valitseminen ei ole niin helppoa kuin jotkut saattavat ajatella.

Joillain automaateilla on korkea house edge, joka on matemaattinen todennäköisyys voittomahdollisuuksistasi. Jos house edge on korkea, sitten voittomahdollisuutesi ovat alhaisia. Mutta kaikkia automaattipelejä ei suunnitella ja kehitellä samoin, joillakin on alhainen house edge, joten valitse nuo automaattipelit.