Esitelty kuva Pelitapahtumat Australiassa joita pitää silmällä - Pelitapahtumat Australiassa, joita pitää silmällä
Automaattipelit Videopelit

Pelitapahtumat Australiassa, joita pitää silmällä

Videopeliala Australiassa ei ole kovin suurin työntövoima. Ala oli Australiassa arvoltaan noin 2,96 miljardia dollaria vuonna 2016.

Tämän summan odotetaan nousevan ja nyt on vuosi 2019. Vuonna 2017 melkein tuhat työntekijää työskenteli videopeliyrityksille.

Jälleen kerran, tämän summan odotetaan kasvavan. Australiassa ei ehkä ole E3:a (The Electronic Entertainment Expo) niin kuin Los Angelesissa tai Tokyo Game Show’ssa. Mutta maa ei jää kauaksi vertaillessa merkittäviin videopeli- tai pelitapahtumiin.

Jos etsit jotain uutta, tässä on joitakin pelitapahtumia Australiassa, joihin saatat haluta osallistua.

Lähetä kuva Pelitapahtumat Australiassa joita pitää silmällä PAX Australia - Pelitapahtumat Australiassa, joita pitää silmällä

PAX Australia

PAX tai Penny Arcade Expo on kokoelma pelikulttuurifestivaaleista. PAX alkoi vuonna 2004 Bellevuessa, Washingtonissa. Nyt pelitapahtumaa järjestetään maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä PAX on aktiivinen vain kahdessa maassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

PAX Australia perustuu Melbourneen, Victoriaan. Tapahtuma kerää videopelikehittäjiä, pelaajia ja asiantuntijoita. Vuosittainen tapahtuma käsittelee paneelikeskusteluja, esittelyjä, esityksiä, videopeliturnauksia ja muita aiheita.

Tämän tapahtuman kohokohta on indie-esittely. Kehittäjille annetaan suurempi alusta markkinoida viimeisimpiä ja tulevia videopelijulkaisuja.

Jo muutaman vuoden ajan, PAX on auttanut monia indie-yrityksiä saamaan tunnustusta, jonka he tarvitsevat tuottaakseen hieman ääntä alalla.

Jos siis haluat videopelien erinomaisuutta australialaisella vieraanvaraisuudella, PAX Aus odottelee sinua.

Lähetä kuva Pelitapahtumat Australiassa joita pitää silmällä GX Australia kokous - Pelitapahtumat Australiassa, joita pitää silmällä

GX Australia kokous

Tämä yllätti sinut, eikö? Kyllä, olemme käynnistämässä ensimmäisen pelikokouksemme GX Australian historiassa. Se tulee olemaan 2 päivää videopelejä, automaattipelejä, pop-kulttuuria ja monia muita asioita.

Kokouksessa on komitea, joka keskustelee viimeisimmistä kehityksistä pelialalla.  Kokouksessa tulee olemaan myös peliturnauksia, jotka esittävät kuumimmat videopelit tänä päivänä.

Näytämme sinulle myös online-kasinoiden ja uhkapelaamisen tulevaisuuden. Jotta kiinnittäisimme huomiosi vielä enemmän, asennamme ympäri kokoussaleja automaattipelejä, joita voit pelata ilmaiseksi.

Kyllä, aivan nurkan takana näet Kangaroo Earth -automaattipelin.

Lähetä kuva Pelitapahtumat Australiassa joita pitää silmällä Supanova - Pelitapahtumat Australiassa, joita pitää silmällä

Supanova

Myös kokoontuminen videopelien ja pop-kulttuurin kannattajille. Se ei ole vain pelitapahtuma vaan se sisältää myös kaikkea pop-kulttuuriin liittyvää, elokuvat, TV-sarjat, musiikki ja muita digihuveja.

Supanovaa pidetään ympäri Australiaa kuten Adelaidessa, Perthissä, Brisbanessa, Gold Coastissa, Melbournessa ja Sydneyssä. Supanova on Australian Comic-Con.

Ja siinä ne ovat, kolme pelitapahtumaa Australiassa, joita voit odottaa innolla. Kaikki nämä tapahtumat lupaavat olla unohtumattomia, joten olisi hyvä idea ostaa lippusi ajoissa.