Esitelty kuva GX Australian automaattiturnaus - GX Australian automaattiturnaus
Automaattipelit

GX Australian automaattiturnaus

GX Australia on aktiivinen 24/7 pitämään ihmisiä ajan tasalla kaikesta, joka liittyy automaattipeleihin ja videopeleihin, monen vuoden ajan, olemme olleet videopelialustan katsojia ja analyytikkoja.

Tämän takia haluamme hieman muuttaa asioita. Sen sijaan, että kirjoitamme automaattipelien pelaajista, meistä tulee pelaajia. Ollaksemme tarkempia, ”me” viittaa GX Australia -tiimiin ja koko online-yhteisöömme.

Järjestämme ensimmäisen automaattipeliturnauksen GX Australian historiassa. Kyllä, meillä on kaikki resurssit ja tarvittava tuki kasinokumppaneiltamme Australiassa ja sen ulkopuolella. He antavat meille pääsyn kaikkiin tarvitsemiimme automaattipeleihin.

Puhuaksemme siis tästä enemmän, tässä on erittely turnauksesta.

Lähetä kuva GX Australian automaattiturnaus Automaattipelit - GX Australian automaattiturnaus

Automaattipelit

Turnaus keskittyy täysin automaattipeleihin. Voittajat ovat ne, joilla on eniten voittoja. Tässä turnauksessa tulee olemaan vain yksi automaattipeli, ja se on meidän suosikkimme, Kangaroo Earth.

Pelissä on kaikki parhaat toiminnot, joita automaattipeli vain voi tarjota, kuten ilmaiskierroksia, kertoimia, villikortteja, jättipotteja ja muita.

Lähetä kuva GX Australian automaattiturnaus Kierrokset - GX Australian automaattiturnaus

Kierrokset

Turnauksessa on kolme kierrosta. Jokaisen kierroksen lopussa pelaajia eliminoidaan ja vain onnekkaimmat jäävät jäljelle. Turnauksen aloittaa 100 pelaajaa ja toisella kierroksella tämä määrä puolitetaan.

Lähetä kuva GX Australian automaattiturnaus Voittajat ja palkinnot - GX Australian automaattiturnaus

Voittajat ja palkinnot

Turnauksessa tulee olemaan 5 voittajaa. 4. ja 5. sijat saavat rahapalkinnon, 2. ja 3. sijat rahapalkinnon sekä muita palkintoja. 1. sijalla oleva saa yllätyspalkinnon.

Emme halua julkaista lisätietoa palkinnoista, joten sinun täytyy vain odottaa ja nähdä itse.

Kuinka liittyä

Kuten mainitsimme aikaisemmin, tässä turnauksessa on vain 100 pelaajaa. Saamme varmasti hakemuksia tuhansilta kiinnostuneilta pelaajilta. Valitsemme pelaajat heidän automaattipelien tietämyksensä ja kokemuksensa perusteella. Miten siis teemme sen?

Lähetä kuva GX Australian automaattiturnaus Kuinka liittyä - GX Australian automaattiturnaus

No, pidämme minikilpailun. Pian julkaisemme miniautomaattipelin sivustollamme. Emme kerro sinulle milloin ja miten. Sinun täytyy vain vierailla sivustolla itse.

Automaattipeli suodattaa sitten 100 parasta pelaajaa suurimmilla voitoilla. Automaattipeli kehitetään kaikilla normaalin automaattipelin toiminnoilla ja mekaniikoilla. Olemme itsevarmoja, että finaaliin pääsevät 100 pelaajaa ovat paikkansa ansainneet.

Pidä siis silmät auki minipelin varalta, annamme sinulle vihjeen, se liittyy kenguruun.